Minecraft Challenge in de herfstvakantie! | BiebLab #92

41 Bekeken
Gepubliceerd
Jeroen, Jolanda en Arnoud moeten weer thuiswerken, maar ook vanuit huis kan je leuke dingen doen. Zoals een Minecraft Challenge in de herfstvakantie (12-16 oktober). Maar Jeroen en Arnoud hebben nog niet helemaal door voor wie de wedstrijd is bedoeld...

Doe in de herfstvakantie mee aan de Minecraft Challenge van BiebLab en maak kans op een leuke prijs. De challenge staat deze vakantie volledig in het teken van het thema van de Kinderboekenweek: 'En toen'. De wedstrijd wordt afgesloten bij een livestream op vrijdag 16 oktober (14.00 uur). Tijdens deze speciale Bieblab-uitzending gaan we de bouwwerken beoordelen en de winnaar bekendmaken.

** Wat is de opdracht? **
De Akropolis in Athene, een Egyptische piramide of de Chinese Muur. Door de eeuwen heen zijn er fantastische bouwwerken gemaakt. In deze Challenge ga je een bouwwerk uit de geschiedenis bouwen in Minecraft. Je mag zelf bepalen welke tijd of bouwwerk je gaat maken.

** Spelregels **
- Het bouwwerk moet gemaakt worden op onze speciale Minecraft-server. Servernaam: Bibliotheek | Serveradres: BiblionetGroningen.playat.ch | Poort: 25565
- Bouw op een plek waar je voldoende ruimte hebt.
- Maak bij je gebouw een naambordje, zodat we weten wie het heeft gemaakt.Je mag het ons ook laten weten via bieblab@biblionetgroningen.nl.
- Het kapotmaken van andermans werk is verboden. Ga met respect met elkaars werk om.
- Rond je bouwwerk af vóór vrijdag 16 oktober 12.00 uur.
- De winnaar wordt bekend gemaakt in een speciale livestream van BiebLab. Deze vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 14.00 uur.
Log in of aanmelden om een reactie te plaatsen.
Wees de eerste die een reactie plaatst.