Minecraft Challenge: tussenstand | BiebLab #93

36 Bekeken
Gepubliceerd
Maandag is de Minecraft Challenge van BiebLab gestart. Jeroen en Arnoud nemen alvast een kijkje op de server. Want wat is er al gebouwd? Maxim is bezig met een Romeinse tempel, Albert-Jan legt een historische treinspoor aan en Daphne & Joris leggen de stenen van een gevangenis. Doe jij ook mee?

Vrijdag 16 oktober maken we tijdens een livestream op BiebLab bekend wie deze bouwwedstrijd heeft gewonnen. Kijk vanaf 14.00 uur mee!

DE OPDRACHT
De Akropolis in Athene, een Egyptische piramide of de Chinese Muur. Door de eeuwen heen zijn er fantastische bouwwerken gemaakt. In deze Challenge ga je een bouwwerk uit de geschiedenis bouwen in Minecraft. Je mag zelf bepalen welke tijd of bouwwerk je gaat maken.

SPELREGELS
- Het bouwwerk moet gemaakt worden op onze speciale Minecraft-server. Servernaam: Bibliotheek | Serveradres: BiblionetGroningen.playat.ch | Poort: 25565
- Bouw op een plek waar je voldoende ruimte hebt.
- Maak bij je gebouw een naambordje, zodat we weten wie het heeft gemaakt.Je mag het ons ook laten weten via bieblab@biblionetgroningen.nl.
- Het kapotmaken van andermans werk is verboden. Ga met respect met elkaars werk om.
- Rond je bouwwerk af vóór vrijdag 16 oktober 12.00 uur.
- De winnaar wordt bekend gemaakt in een speciale livestream van BiebLab. Deze vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 14.00 uur.
Log in of aanmelden om een reactie te plaatsen.
Wees de eerste die een reactie plaatst.